DetailWatch

Han Kjøbenhavn åbner nye flagskibsbutikker

Danske Han Kjøbenhavn har åbnet butikker i København og London, skriver Detailfolk.

Daniel Søndergaard Hummel er adm. direktør i Han Kjøbenhavn, som i 2020 lavede et overskud på godt 253.000 kr. | Foto: Gregers Tycho

Det danske modebrand Han Kjøbenhavn har den seneste uge åbnet to nye flagskibsbutikker, skriver Detailfolk.

Butikkerne ligger i henholdsvis København og London, og målet er, at butikkerne skal være iøjnefaldende og give kunderne ”en ekstra oplevelse”.

”Vi er et sted nu, hvor vi føler, at tiden er inde til at lave en forandring og skabe en ny måde at opleve fysisk detailhandel på. Vores fokus har været på at skabe et rum, der er i stand til at ændre og give forskellige følelser og oplevelser løbende,” siger Daniel Søndergaard Hummel, adm. direktør i Han Kjøbenhavn.

Han Kjøbenhavn har tidligere haft butikker i Aarhus, New York og Paris, men de er alle lukket på grund af økonomiske udfordringer. I 2019 havde selskabet et underskud på godt 600.000 kr., men det blev vendt til et overskud på omkring 253.000 kr. i 2020.

Tøjbrandet Elsk vokser i nyt regnskab

Hermès falder stort efter skuffende salg af lædervarer

Mere fra DetailWatch

Brancheorganisation indbringer Wolt for konkurrencestyrelsen

Danmarks Restauranter og Caféer har bedt Konkurrencestyrelsen om at kigge Wolts kontrakter med restauranter efter i sømmene, fordi Wolt ifølge brancheforeningen sælger produkterne billigere online, end restauranterne kan i fysiske butikker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs