DetailWatch

Pandora udvider med Disney og laver smykker med Marvel-figurer

En ny Marvel X-kollektion, der udvider samarbejdet med The Walt Disney Company, skal sætte skub i væksten hos smykkevirksomheden Pandora.

Foto: PR/Pandora

Iron Man, Captain America, The Black Widow og Avengers. Det er nogle af de Walt Disney-ejede figurer, som Pandora skal lave armbånd, ringe og charms med.

Det oplyser det danske smykkeselskab, der nu går ind i superhelteverdenen og lancerer de nye smykker den 17. februar.

”Vi er stolte af vores lange samarbejde med The Walt Disney Company, og vi er spændt på at bringe Marvel X Pandora-kollektionen til live,” siger Stephen Fairchild, der er chef for design i smykkeselskabet, og tilføjer, at mange kunder har efterspurgt netop Marvel-heltene.

Samarbejde er en del af Pandoras vækststrategi, Phoenix, og kollektionen kommer til at være i de 2600 Pandora-butikker samt online.

Pandoras designteam har samarbejdet med Marvel for at forvandle superheltene til smykker. Oveni vil Pandora også komme med et Marvel X Pandora-spil, hvor heltene er med i en mission om at redde verden.

Pandora har gennem flere år samarbejdet med Disney - og blandt andet Mickey, Minnie, Skønheden og Udyret, Frost samt klassikere som Askepost, Jumbo og Lady og Vagabonden er allerede at finde blandt smykkerne.

Mere fra DetailWatch

Læs også

Relaterede