DetailWatch

Gamestops aktie rasler ned efter fyring af finansdirektør

Aktien i Gamestop falder fredag eftermiddag 6,1 pct. efter mindre end en times handel i USA.

Foto: Andrew Kelly/REUTERS / X02844

En pludselig fyring af Gamestops finansdirektør har fredag sendt aktien i frit fald. Fyringen er en del af en større jobnedskæring, oplyser selskabet ifølge Bloomberg News.

Aktien i Gamestop falder fredag eftermiddag 6,1 pct. til 126,84 dollar efter mindre end en times handel i USA.

Fyringen fremgår af en indberetning til de amerikanske børsmyndigheder. Heri fremgår det, at regnskabsdirektør Diana Jajeh vil overtage rollen som finansdirektør med øjeblikkelig virkning.

Hun afløser Mike Recupero, der ligeledes fratræder med øjeblikkelig virkning uden ret til anden fratrædelsesgodtgørelse end den, der fremgår af hans ansættelseskontrakt, fremgår det.

Gamestop har foretaget en ”række nedskæringer” af medarbejderstaben, viser intern kommunikation ifølge Bloomberg News.

Fyringsrunden følger ansættelsen af Ryan Cohen som bestyrelsesformand. Han er hentet i et forsøg på at løfte væksten i selskabet, der under coronakrisen nød stor opmærksomhed. Dengang kastede amatørinvestorer kærligheden over aktien i et forsøg på at ramme hedgefonde med korte positioner i aktien.

Normal åbner tre nye butikker

Landdistrikter: Tre ting kan hjælpe trængte bymidter

Salling Stormagasiner dropper samarbejdet med Ecco

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs