DetailWatch

Nordisk måltidskassefirma går 30 pct. tilbage på toplinjen

Forbrugernes tilbagevenden til hverdagen efter pandemien tynger salgstallene i måltidskasseselskabet LMK Group, der blandt andet står bag Retnemt i Danmark. Samtidig har inflationen krævet prisstigninger. Topchef ser ikke udviklingen som tilfredsstillende, ”men vi er nødt til at håndtere en meget turbulent periode,” lyder det.

46-årige Walker Kinman er adm. direktør i LMK Group, der samlet i Sverige, Norge og Danmark har knap 500 medarbejdere. | Foto: LMK Group/PR

Den svenske koncern LMK Group, der står bag en række måltidskassebrands i Sverige, Danmark og Norge, fortsætter i andet kvartal med at være presset på økonomien.

Samlet set landede LMK Group en omsætning på 267,6 mio. svenske kr. (ca. 187,9 mio. kr.) i andet kvartal – et fald fra 381 mio. svenske kr. (266 mio. kr), hvilket er et fald på 29,8 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs