DetailWatch

Dansk milliardær vil sætte pakkebokse op ved hver fjerde husstand i Danmark

Forretningsmanden bag Fitness World, Henrik Rossing, vil udkonkurrere landets pakkeudleveringssteder med sit nye selskab My Home Box, skriver Børsen.

“Vi vil være en del af det danske distributionsnet, og det kræver, at vi skal have fat i hver tredje eller hver fjerde bopæl i Danmark," siger Henrik Rossing. | Foto: Thomas Borberg

Milliardæren Henrik Rossing har etableret et nyt selskab, der hedder My Home Box, hvor ideen er at sælge pakkebokse, der skal stå lige uden for kundernes private hjem, så de kan spare turen ned til deres lokale pakkeudleveringssted, skriver Børsen.

Henrik Rossing, der står bag Fitness World og bilvaskkæden Wash World, har en ambition om at sælge en My Home Box til mindst en fjerdedel af de 2,7 mio. danske husstande gennem abonnementer.

“Vi vil være en del af det danske distributionsnet, og det kræver, at vi skal have fat i hver tredje eller hver fjerde bopæl i Danmark. Det er en stor ambition, men jeg er ikke i tvivl om, at det her er en god idé. Nu drejer det sig bare om at få kasserne ud,” siger Henrik Rossing til Børsen.

Lige nu er virksomheden i gang med at sælge de første 300 pakkepostkasser, men selskabet er i stand til at producere 2.000 om dagen, siger Henrik Rossing, der har afsat 200 mio. kr. til at få virksomheden til at lykkes.

Coolrunner: Krigen skaber genbrugsboom

Svensk fragttjeneste henter milliardinvestering

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs