DetailWatch

Online slikbutik får ny medejer

Laberlarven har fået en ny medejer ombord, og selskabet vil nu også satse på fysiske butikker.

Laberlarven, der har hjemme i Tilst, er stiftet af Frederik Schnell, Nikolaj Lynge og Peter Rytter. | Foto: Kasper Heden Andersen/JPA

Laberlarven, der sælger slik online, har fået ny medejer i skikkelse af Anders Grønborg, skriver Erhvervplus.

Anders Grønborg, der i slutningen af 1990’erne stiftede Lasertryk.dk, som senere blev solgt for et trecifret millionbeløb, står i dag bag pizzakæden Ild Pizza, og han ejer nu halvdelen af Laberlarven, mens stifterne Nikolaj Sloth Lynge og Frederik Schell ejer den anden halvdel. Peter Rytter, der også var med til at stifte slikbutikken, er trådt ud af selskabet.

Med den nye medejer ombord vil Laberlarven, der blev stiftet for halvandet år siden, blandt andet fokusere på at åbne fysiske slikbutikker, og den første butik er netop åbnet i Aarhus.

Matas-chef vender tilbage til Coop

Gode arbejdsforhold fylder meget når danskerne vælger dagligvareleverandør

Mere fra DetailWatch

IC Group har kurs mod afvikling mens modebrands kører videre i premium-koncept

Modeiværksætter og -milliardær Niels Martinsens livsværk IC Group er i dag blot et levn fra tiden som børsnoteret virksomhed og skal med tiden nedlægges som led i strategiskifte, fortæller Christoffer Martinsen-Kønigsfeldt, ny bestyrelsesformand for koncernens resterende to modebrands Tiger of Sweden og By Malene Birger.

Læs også

Relaterede