Dagligvarekæde vil åbne flere takeaway-steder i landet

Supermarkedskæden Meny går nu ind på markedet for takeaway med 15 køkkener fordelt i sine forretninger landet over.
Foto: Pr / Dagrofa
Foto: Pr / Dagrofa

Som resultat af et spirende marked for takeaway og udespisning vil dagligvarekæden Meny etablere 15 takeaway-køkkener fordelt blandt sine butikker rundt i landet.

Kæden bliver franchisetager hos selskabet Noahs, hvor Meny vil lave op 100 forskellige retter, der enten kan hentes i butikken eller blive leveret af enten Wolt eller Just Eat. Det skriver Børsen.

“Det her sats er vores dåb på takeaway-markedet, hvor vi første gang driver et koncept selv som franchisetager. Det skal ses som et udtryk for, at vi anskuer os som Danmarks madmarked, og når der er vækst i udespisning og takeaway, så har vi behov for at kunne svare igen på den udvikling. Vi mener, vi kommer til at kunne tilbyde et højere niveau, end der er tilbudt mange andre steder,” siger kædedirektør Richo Boss til mediet.

Konceptet vil først blive testet i Meny-butikkerne i Herning og Bagsværd, og bliver det en succes udbredes konceptet til yderligere 13 ud af i alt 112 butikker.

Richo Boss ønsker ikke at oplyse, hvor dyr en investering der er tale om, men prisen på de to testkøkkener kommer til at løbe op i et tocifret millionbeløb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også