DetailWatch

Status: Solceller dækker nu to procent af Salling Groups elforbrug

Inden 2022 er slut vil Salling Group have 139 solcelleanlæg i drift med en produktion på 9,3 GWh. Målet er at dække en fjerdedel af det samlede energiforbrug.

I dag kan Salling Group dække ca. to pct. af koncernens samlede elforbrug ved hjælp af solceller på butikkernes tage. | Foto: Salling Group

I 2028 vil Salling Group dække en fjerdedel af sit energiforbrug ved hjælp af solceller. Inden dette år er slut, regner den danske dagligvarekoncern med at have sat 139 ud af i alt 570 solcelleanlæg i drift. Det vil svare til en produktion på 9,3 GWh (gigawatt-timer).

Dermed har Salling Group på ni måneder sat anlæg op, der kan dække to pct. af koncernens samlede elektricitetsforbrug, lyder det i en opdatering om projektet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Brancheorganisation indbringer Wolt for konkurrencestyrelsen

Danmarks Restauranter og Caféer har bedt Konkurrencestyrelsen om at kigge Wolts kontrakter med restauranter efter i sømmene, fordi Wolt ifølge brancheforeningen sælger produkterne billigere online, end restauranterne kan i fysiske butikker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs