DetailWatch

Rema 1000 stævnet i entreprenørkonkurs: Betaler millionbeløb til konkursbo

Krakket entreprenør afskrev tilgodehavender for millioner mod Rema 1000’s udviklingsselskab, uden at der var nogen legitim grund til det, lyder det fra kurator. Selskabet har betalt et millionbeløb, og mere kan være på vej.

Kurator i Råhus Construction har rettet millionkrav mod Rema Etablering og underrettet politiet på baggrund af to af entrepriser på Rema 1000-butikker. | Foto: Christian Lykking/Ritzau Scanpix

Det var omstødeligt og potentielt set strafbart, at entreprenørvirksomheden Råhus Construction kort før sin konkurs eftergav millionkrav mod Rema Etablering, der står for at udvikle nye butikker i dagligvarekoncernen Rema 1000.

Sådan lyder det fra kuratellet efter Råhus Construction, der gik konkurs i januar 2019 med gæld for et trecifret millionbeløb. Forholdet er det seneste af en række tvivlsomme dispositioner i selskabet, som EjendomsWatch har beskrevet sagen i artikelserien ”Byggebosser i Aftalt Spil.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs