DetailWatch

Prehn afviser prishjælp: "Vi ser ikke for os at der skal andre værktøjer op ad kassen"

Markante stigninger på fødevarer kommer ikke til at udløse politiske indgreb, lyder det fra fødevareminister Rasmus Prehn (S). Samtidig sender ministeren en klar opfordring til den danske detailbranche.

Selvom fødevarepriserne stiger og inflationen har ramt det højeste i mere end 35 år, ser fødevareminister Rasmus Prehn ingen mulige indgreb til at støtte producenter og forbrugere. (ARKIV) | Foto: Stine Bidstrup/IND

LUXEMBOURG – Trods rekordhøj inflation og hastigt stigende fødevarepriser, skal hverken fødevareproducenter, forbrugere eller den danske detailbranche forvente indgreb fra Christiansborg.

Det fortæller fødevareminister Rasmus Prehn (S) i et interview med FødevareWatch sent mandag eftermiddag i forbindelse med et ministermøde i Luxembourg, hvor han samtidig klart afskriver muligheden for at bruge politiske værktøjer til at dæmpe de historiske stigninger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Brancheorganisation indbringer Wolt for konkurrencestyrelsen

Danmarks Restauranter og Caféer har bedt Konkurrencestyrelsen om at kigge Wolts kontrakter med restauranter efter i sømmene, fordi Wolt ifølge brancheforeningen sælger produkterne billigere online, end restauranterne kan i fysiske butikker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs