DetailWatch

Tre landsbyer får ubemandede dagligvarebutikker

Dagligvarekæden Dagrofa har valgt to jysk landsbyer og en byggeplads ved Femern Bælt som placering til de tre første ubemandede Let-Køb-butikker.

En af de bokse, Dagrofa nu skal indrette til ubemandet dagligvarebutik, ankommer i Demstrup. Foto: Dagrofa

Let-Købs kunder i Demstrup ved Viborg, Årre ved Varde og medarbejderne ved en byggeplads ved Femern Bælt vil fra juni kunne scanne en QR-kode, oprette sig med Nem- eller MitID og træde ind i en af landets første ubemandede dagligvarebutikker.

De tre steder er nemlig valgt som placering for Dagrofas tre første ubemandede testbutikker, der er udviklet i samarbejde med Retail360 og kommer til at have et sortiment på omkring 500 varer.

Ifølge Dagrofa har de to jyske landsbyer længe ønsket en dagligvarebutik i nærområdet, men det har endnu ikke været muligt at få dette til at løbe rundt.

Butikkerne vil blive drevet af Dagrofa-købmænd i området.

”Med tilføjelsen af en ubemandet butik som supplement til den bemandede kan vores købmænd tilbyde dagligvarer i flere af døgnets timer og uden for sæson,” udtaler Esben Keller, der er kædedirektør for Spar, Min Købmand og Let-Køb, i en pressemeddelelse.

Går det godt med de tre testbutikker, regner Dagrofa og Retail360 med at åbne flere ubemandede versioner af Let-Køb.

Døgnåben og selvbetjent containerbutik åbner i jysk landsby

Genåbning halverer underskuddet i Dagrofa-selskab

Dagrofa-kæde indfører prismatch på hverdagsprodukter

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs