DetailWatch

Madspildsplatform ekspanderer til Storbritannien

Det svenske onlinesupermarked Motatos, der sælger overskudsfødevarer, lancerer ny produktlinje og rykker samtidig ind på det britiske marked. Salget i Danmark forventes at stige markant, fortæller direktør.

I Danmark har Motatos.dk solgt overskudsvarer siden 2019, og det har siden 2021 været firmaets mål at øge kendskabet blandt den danske befolkning. | Foto: PR / Motatos

Motatos startede i moderlandet Sverige i 2014. Dernæst rykkede man til Finland, Danmark og Tyskland. Og i løbet af de kommende uger introducerer selskabet endnu et onlinesupermarked, denne gang i Storbritannien.

Det svenske firma Matsmart, der sælger overskudsfødevarer fra tørlager gennem platformen Motatos med en omsætning på omkring 120 mio. euro, står klar med varehus og personale til at åbne deres første onlinesupermarked på det britiske marked i løbet af de kommende uger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede