DetailWatch

Britisk supermarkedskæde sænker priserne

Supermarkedskæden sænker prisen på i alt 500 varer for at kunne konkurrere med discountforretningerne.

Morrisons er Storbritanniens fjerdestørste supermarked efter Tesco, Sainsbury’s og Asda. | Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Mens andre supermarkedskæder hæver priserne som følge af stigende omkostninger, har den britiske supermarkedskæde Morrisons valgt at sænke priserne for at kunne konkurrere med discountforretningerne.

Ifølge BBC presser Morrisons prisen på i alt 500 varer – eksempelvis kød, æg og ris – ned, og Morrisons kunder kan se frem til en prisnedsættelse på 13 pct.

Meldingen kommer på et tidspunkt, hvor stigende inflation har fået leveomkostningerne til at stige voldsomt.

”Vi ved, at vores kunder er under reelt økonomisk pres i øjeblikket, og vi ønsker at spille en rolle i at hjælpe dem, når det kommer til omkostningerne ved dagligvareindkøb,” siger topchef David Potts ifølge BBC.

Morrisons er Storbritanniens fjerdestørste supermarked efter Tesco, Sainsbury’s og Asda. Sidstnævnte har også meddelt, at man vil sænke priserne på en lang række varer. Fælles for dem er, at de i øjeblikket taber stort til discountbutikkerne, der vinder på de stigende leveomkostninger.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Britiske supermarkeder sætter grænse på indkøb af madolie

Tesco venter lavere overskud

Mere fra DetailWatch

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs