Davidsen-trælast får løftet pegefinger for manglende prisskilte

Forbrugerombudsmanden understreger i et brev til den nye trælast i Svendborg, at der skal være priser på varerne. Davidsen retter ind.
Henrik Clausen har været adm. direktør i familievirksomheden Davidsen Tømmerhandel siden 2018. | Foto: Davidsen Tømmerhandel/pr
Henrik Clausen har været adm. direktør i familievirksomheden Davidsen Tømmerhandel siden 2018. | Foto: Davidsen Tømmerhandel/pr

Den nyligt åbnede Davidsen-trælast i Svendborg har fået en løftet pegefinger fra Forbrugerombudsmanden, efter en kunde har klaget over manglende prisskilte i butikken, skriver Fyens Stiftstidende.

Ombudsmanden understreger i brevet, at der skal være tydelige priser på varer, og at en overtrædelse kan resultere i en bødestraf.

Henrik Clausen, adm. direktør i Davidsen Tømmerhandel, fortæller til mediet, at trælasten vil rette ind og forklarer de manglende prisskilte med, at den nye trælast var tiltænkt håndværkere og andre professionelle kunder, hvor der ikke er krav om prisskilte.

Forretningen ligger imidlertid i et område, hvor der må drives detailhandel, og derfor kommer der også privatkunder, der har krav på prisskilte.

”Vi kan godt se, at kundestrømmen er anderledes end i andre forretninger. Der er mange privatkunder, selv om den er bygget som en trælast til professionelle,” siger Henrik Clausen og uddyber, at der vil være prisskilte på varerne inden for 14 dage.

Davidsen Tømmerhandel har 22 forretninger i Danmark, og ifølge Henrik Clausen er der priser på varerne i størstedelen af dem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også