Bed Bath & Beyonds tredje kvartal var endnu værre end først antaget

I sidste uge såede investorer tvivl om Bed Bath & Beyonds fremtid efter nedjustering. Tabet i tredje kvartal var dog endnu højere end rapporteret for en uge siden.
Foto: Andrew Kelly/reuters/ritzau Scanpix
Foto: Andrew Kelly/reuters/ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Den trængte boligindretningskæde Bed Bath & Beyond har i sit endelige regnskab for tredje kvartal 2022/23 tirsdag rapporteret om et endnu større tab, end selskabet varslede i forbindelse med en nedjustering i sidste uge.

Reaktionen på børsen tirsdag er dog positiv, efter at Bed Bath & Beyond-aktien i sidste uge blev næsten halveret oven på en bekymrende udmelding om fremtiden, hvor der blev sået tvivl om bæredygtigheden i forretningen.

Nettoresultatet blev i tredje kvartal et tab på 393 mio. dollar ifølge tirsdagens meddelelse, efter at selskabet i sidste uge ellers pegede på et tab på omtrent 386 mio. dollar i tredje kvartal.

Tallet er samtidig betydeligt dårligere end ventet blandt analytikerne, viser estimater fra Bloomberg News.

Kvartalet før tabte Bed Bath & Beyond desuden 366 mio. dollar, og pengekassen tømmes dermed hurtigt lige nu. Ved udgangen af tredje kvartal havde selskabet ifølge eget udsagn samlede likvider for omkring en halv milliard dollar.

Og det er da også netop de bekymrende udsigter, der torsdag i sidste uge fik Bed Bath & Beyond til at så tvivl om egen overlevelse.

Alligevel stiger aktien med 11,6 pct. til 1,81 dollar i tirsdagens formarked efter et plus på 23,7 pct. mandag.

Før den tunge udmelding i sidste uge var kursen dog oppe i 2,41 dollar og er dermed fortsat faldet med små 25 pct.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også