DetailWatch

Kapitalfonde kredser om dansk møbel- og designikon

Investorerne kredser om Carl Hansen & Søn, der netop har offentliggjort sit bedste regnskab nogensinde. Men investorerne går forgæves, siger direktør.

Carl Hansen & Søn producerer blandt andet flere af møbeldesignere Hans J. Wegners stole, hvoraf især Y-stolen er motor for omsætningen og den internationale vækst. | Foto: Janus Engel

Store koncerner og kapitalfonde banker hyppigt på døren i møbel- og designvirksomheden Carl Hansen & Søn, men de går alle forgæves, fortæller adm. direktør Knud Erik Hansen til Børsen.

”Jeg får masser af købstilbud, men vi når aldrig at komme frem til et beløb, fordi det er jeg slet ikke interesseret i. Jeg afviser dem simpelthen i døren,” siger Knud Erik Hansen, der er tredje generation i virksomheden fra 1908, som sælger møbelklassikere fra arkitekter som Hans J. Wegner og Kaare Klint.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs