DetailWatch

Georg Jensen går fra minus til plus og forventer at holde kursen i krisen

Den danske designvirksomhed Georg Jensen løftede omsætningen med 19 pct. i fjor – spredt over markeder rundt om på kloden.

Britiske Mehul Tank blev i januar 2021 adm. direktør for den danske designvirksomhed Georg Jensen A/S, der har været gennem år med turbulens og millionunderskud. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Usikkerheden udløst af inflation, prisløft på råvarer, pandemi og nu krig i Europa får ikke chefen for det danske design-klenoide Georg Jensen A/S til at vakle. Han forventer, at trods de faktorer kan virksomheden også holde fart i væksten gennem 2022.

Georg Jensen A/S har netop præsenteret årsrapport for i fjor. Efter år med store millionunderskud er kursen nu vendt. I årene 2016-20 havde det danske selskab et samlet underskud på 400 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs