DetailWatch

Costco tog let fald efter salgstal for august

Den nordamerikanske detailkoncern gik en smule tilbage på aktiemarkedet trods markant fremgang i salgstallene for august.

Foto: JIM WATSON/AFP/Ritzau Scanpix

Aktien i Costco Wholesale faldt beskedne 0,4 pct. i onsdagens eftermarked, efter at dagligvarekæden offentliggjorde sine salgstal for august.

De viste en fremgang i nettoomsætningen på 11,1 pct. til 17,55 mia. dollar, mens det sammenlignelige salg i supermarkeder, som har været åbne i mere end et år, voksede med 10,1 pct.

Det sammenlignelige salg steg lidt mere i USA med 11,0 pct. og yderligere en tand i Canada med 11,6 pct., mens de øvrige markeder, herunder Mexico, så en fremgang på mere moderate 3,4 pct.

Costco driver 838 varehuse verden over. Størst er selskabet i USA med 578 lokationer, dernæst Canada med 107 forretninger, og på tredjepladsen kommer Mexico med 40 varehuse.

Inflation får marginerne til at svinde ind i amerikanske dagligvarekæmpe

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs