DetailWatch

Amerikansk cykelkæmpe skuffer med dyster prognose

Tabene vokser sig større og større, mens det amerikanske cykelselskab Peloton giver skeptisk prognose for det igangværende kvartal.

Peloton er især kendt for sine træningscykler. | Foto: SHANNON STAPLETON/Reuters / X90052

Det børsnoterede cykelselskab Peloton, der især er kendt for sine træningscykler, har givet en dyster prognose for det igangværende kvartal, samtidig med tabene vokser sig større og større.

I det amerikanske formarked kvitterer investorerne med at sende aktien ned med 16,2 pct. til 11,30 dollar, efter en stigning onsdag på 20,4 pct. på annonceringen om at det nu vil sælge en række af sine produkter via Amazon.

Omsætningen er i det forskudte fjerde kvartal dykket 28 pct. til 678,7 mio. dollar, hvor analytikerne havde sat næsen op efter 685,9 mio. dollar.

Det er særligt abonnementsindtægterne, der skuffer ved kun at stige 36 pct. til 383,1 mio. dollar mod en ventet stigning til 401,6 mio. dollar.

Det går til gengæld bedre for connected fitness, der er faldet 55 pct. til 295,6 mio. dollar mod et ventet fald til 281,7 mio. dollar.

Målt på den justerede EBITDA-indtjening skuffer Peloton også ved at vise et tab på 288,7 mio. dollar, hvor analytikere adspurgt af Bloomberg News kun ventede en forværring til et tab på 120 mio. dollar sammenlignet med tabet på 45,1 mio. dollar i samme periode året forinden.

Prognosen for det igangværende første kvartal skuffer også ved kun at pege på en omsætning på 625-650 mio. dollar mod en ventet omsætning på 772 mio. dollar.

Amerikansk cykelgigant planlægger fyringsrunde, butikslukninger og prisstigninger

Mere fra DetailWatch

Læs også

Relaterede