Field's åbner mandag som planlagt

Selvom der tidligere på søndagen opstod tvivl om, hvorvidt storcentret Field’s genåbner mandag, som oprindeligt planlagt, bliver det nu bekræftet i en pressemeddelelse, da det vurderes som sikkert af politiet.
Foto: Klaus Holsting
Foto: Klaus Holsting

Ifølge TV2 Lorrys oplysninger opstod der søndag tvivl om, hvorvidt storcentret Field’s ville genåbne mandag, hvilket ellers var meldt ud.

Men nu bekræfter Field’s i en pressemeddelelse, at man åbner dørene kl. 10 11. juli. Det sker efter ”tæt dialog med Københavns Politi og brandmyndighederne”.

”Vi har også rådført os med fagfolk, som fortæller os, at den bedste måde at undgå kronisk angst eller længerevarende reaktioner på generelt set er, at kunder og ansatte hurtigst muligt vender tilbage normalen,” lyder det i meddelelsen.

Field’s har været lukket siden tre mennesker blev skudt og dræbt af en mand, der er ”kendt i psykiatrien” søndag.

”Vi er fortsat dybt berørte efter de tragiske hændelser, der udspillede sig i og omkring Field’s søndag d. 3. juli. Vi tænker meget på ofrene, de sårede og pårørende samt besøgende og alle de ansatte i Field’s i søndags,” skriver Field’s.

I meddelelsen bliver der lagt vægt på, at genåbningen sker i ”respekt for søndagens hændelse”. Der vil blive afholdt et minuts stilhed på genåbningsdagen. Det vil foregå kl. 12.00.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også