Foot Locker ser 2022 lande i den høje ende

Selvom salget af Nike fylder mindre for den amerikanske sneakerskæde, efter Nike har valgt at satse mere på egne salgskanaler, har første kvartal budt på gode takter for Foot Locker.
Foot Locker vil bl.a. have flere sneakers fra Adidas på hylderne, efter Nike har taget mere salg hjem | Foto: Arnd Wiegmann/Reuters/Ritzau Scanpix
Foot Locker vil bl.a. have flere sneakers fra Adidas på hylderne, efter Nike har taget mere salg hjem | Foto: Arnd Wiegmann/Reuters/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Skoforhandleren Foot Locker, der især er kendt for at sælge sneakers i alle mulige størrelser, modeller og mærker, ser nu årets resultater lande i den højere ende, af de intervaller, kæden tidligere har meldt ud.

Det fremgår af selskabets regnskab for årets tre første måneder.

Det viser, at det ikke går så ringe endda med salget, til trods for at Nike er begyndt at sælge mere via sine egne forretninger.

Foot Locker stiger 1,7 pct. i formarkedet fredag.

Den justerede indtjening per aktie ventes at lande i den høje del af spændet på 4,25-4,60 dollar i 2022 mod analytikernes estimat på 4,41 dollar.

Og salget ventes ligeledes at ligge i den høje ende af en vækst på 4-6 pct. mod tidligere ventet 4-6 pct.

Efter Nike vil satse mere på salg via egne salgskanaler, har Foot Locker bebudet, at kæden vil tredoble salget af Adidas’ sneakers og andre varer i sine butikker.

Nike har ellers stået for den største del af salget - men i år vil det tegne sig for omkring 60 pct. af de samlede indkøb, hvilket er et fald fra 70 pct. i det seneste år og 75 pct. i 2020, oplyste Foot Locker i februar.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også