Endnu en detailkæde trækker sig fra aarhusiansk storcenter

Kort efter Føtex meddelte sin afgang efter 42 år, forlader stor aarhusiansk detailkæde og to tøjbutikker nu også City Vest på grund af for få kunder.
Kunderne svigter storcenteret City Vest, og det får nu også Søstrene Grene til at lukke sin butik i centeret.
Kunderne svigter storcenteret City Vest, og det får nu også Søstrene Grene til at lukke sin butik i centeret.

Butikslukningerne tager fart i storcentret City Vest ved Brabrand i Aarhus, der gennem en årrække har lidt under en faldende kundestrøm. Det skriver Århus Stiftstidende.

For nylig meddelte Salling Group, at supermarkedet Føtex lukker i centeret efter 42 år, og nu følger Søstrene Grene, Tøjeksperten og tøjbutikken Center Mode efter og lukker. 

Ifølge Søstrene Grenes COO, Bjørn Bach Eriksen, er forretningen ikke længere rentabel i centeret.

”Vi har været glade for at have været i City Vest i rigtig mange år, hvor vi har haft et godt samarbejde med centret. Desværre har udviklingen de senere år betydet, at mange koncepter har forladt centret, hvilket har medført, at centret har fået færre besøgende,” fortæller Bjørn Bach Eriksen.

Han uddyber, at butikkens personale har fået tilbudt arbejde i Søstrene Grene to øvrige butikker i Aarhus. Butikken holder sidste åbningsdag 17. juni.

Sidste år valgte en stribe butikker at forlade centeret, herunder kapitalkæder som H&M, Only og Vero Moda. Ud over Føtex har også en slagter og butikken Guld & Ure opgivet deres lejemål i år, skriver Århus Stiftstidende.

City Vest slog dørene op for mere end 50 år siden i 1972. | Foto: City Vest/pr
City Vest slog dørene op for mere end 50 år siden i 1972. | Foto: City Vest/pr

Storcenteret City Vest har igennem flere år været tynget af stigende tomgang og svigtende omsætning. Det førte i december til, at den mangeårige ejer, Danske Shoppingcentre solgte centeret med en klækkelig rabat til udvikleren A. Enggaard.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs ogsåJeff Gravenhorst har en fortid i ISS, hvor han var adm. direktør fra 2010 til 2020. | Photo: Stine Bidstrup

Coop Danmark finder ny formand

For abonnenter