Konkursramt malerkæde genopstår med arving ombord

Tredje generation af den familieejede sjællandske malerkæde Beckmann overtager forretningen, der i februar indgav konkursbegæring.
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View

Malerkæden Beckmanns seks butikker og webshop styrer uden om en lukning, efter selskabet bag gik konkurs i februar, skriver Retailnews.

Kæden overtages af en ny ejerkreds, der består af Markus Færch Beckmann, der er tredje generation af den familieejede forretning, som hidtil har været drevet af faderen, Martin Claudi Beckmann, samt dennes ekskone Bettina Jenter.

”Vi er meget glade for, at vi får chancen for at fortsætte, og at vores gode personale bliver hos os,” udtaler Martin Claudi Beckmann.

Konkursen i det sjællandske selskab kom på bagkant af et regnskab for 2021, der bød på et underskud på 1,2 mio. kr. I samme regnskab hejste revisoren et flag på grund af ”manglende oplysninger om den væsentlige usikkerhed om selskabets mulighed for at fortsætte driften” med relation til, at Skattestyrelsen havde indledt undersøgelser af Beckmanns ”fejlagtige momsangivelser” i perioden mellem 2018 og 2020.

Ifølge Martin Claudi Beckmann var den ekstra momsregning medvirkende til, at kæden, der blev stiftet af Jørgen Beckmann i 1965, ikke kunne få enderne til at hænge sammen, skriver Retailnews.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også