DetailWatch

Jysk-arvinger vil øge ejendomsportefølje med milliarder: Opruster på bolig og kontor

Investeringsstrategien hos Lars Larsen Group går bl.a. ud på at øge eksponeringen mod bolig- og kontorejendomme som modvægt til det, der i dag udgør familiekoncernens stærkeste ben inden for fast ejendom; detail og logistik.

Lars Larsen Group, der blandt andet står bag Jysk-kæden, vil investere milliarder i bolig- og kontorejendomme. | Foto: Jysk/PR

Lars Larsen Group (LLG), der er ejet af arvingerne til Lars Larsen og gruppen bag Jysk-koncernen, vil de kommende år øge ejendomsporteføljen med et par milliarder. Det skal ske gennem nye udviklingsprojekter, fortæller ejendomsinvesteringschef Cathrine Bakke Ahlmann til Børsen.

LLG, der i dag har ejendomme for omkring 6 mia. kr., er pt. inde i en ”transformation,” der går ud på ”at differentiere porteføljen,” fortæller ejendomsinvesteringschefen, der i 2021 – to år efter stifterens død – blev sat i spidsen for en ny strategi på ejendomsområdet.

”I forhold til historien kigger vi nu mere ind i bolig- og kontorprojekter, som giver mere modvægt til vores øvrige investeringer, og som konjunkturmæssigt er mindre følsomt i forhold til retail og logistik,” lyder det fra Cathrine Bakke Ahlmann.

Cathrine Bakke Ahlmann skiftede sidste år Velliv ud med Lars Larsen Group. | Foto: PR
Cathrine Bakke Ahlmann skiftede sidste år Velliv ud med Lars Larsen Group. | Foto: PR

Omkring halvdelen af LLG-porteføljen består i dag af detail- og logistikejendomme, og disse segmenter vil fortsat udgøre en betydelig del af familiekoncernens investeringsben, selvom der vil blive skruet op for investeringerne i eksempelvis boliger, lyder det. Rene kontor- og boligejendomme udgør i dag hhv. 18 og 16 pct. af LLG’s ejendomsportefølje.

(Denne artikel er leveret i samarbejde med vores søstermedie EjendomsWatch)

Nemlig.com klipper snoren til nyt lager i Aarhus

Holch Povlsen-familie køber sig ind i østjysk møbelvirksomhed

Detailkæder tager skridt for at nedbringe energiudgifter

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs