DetailWatch

Markedsplads for vintage luksusvarer lancerer i Europa

Den amerikanske markedsplads Leprix, der er specialiseret i engroshandel med brugte varer fra luksusbrands som Louis Vuitton og Chanel, går i luften i Frankrig som led i europæisk ekspansion.

Leprix forhandler brugte varer fra luksusbrands engros. | Foto: Udklip fra hjemmeside

Onlineplatformen Leprix, der blev lanceret i 2019 i USA og forhandler vintage luksusvarer engros til vintagebutikker og forhandlere, åbner kontor i Frankrig for at få foden ind på det europæiske marked. Det skriver Ecommerce News.

”Efterspørgslen efter brugte luksusvarer i Europa, der er hjemsted for de fleste af verdens førende modehuse, er stigende. For brands og detailhandlere er det klart, at den cirkulære økonomi er en enorm forretningsmulighed, og bæredygtighed er et nødvendigt initiativ”, siger generaldirektør Camille de Vregille til mediet.

Leprix blev grundlagt i 2019 for at skabe en samlet platform, hvor vintageforhandlere kan handle ind. Onlinemarkedspladsen lancerer ifølge selskabet 150.000 vintagevarer månedligt og er specialiseret i luksusbrands som Chanel, Gucci, Hermes og Louis Vuitton.

Udover at forbinde detailhandlere og leverandører, har platformen også løsninger til at forenkle logistik, told og betalinger.

Undersøgelse: Fire ud af ti vil købe færre luksusprodukter

Konsulenthus: Det globale salg af luksusvarer vil stige med 5 pct. i år

Mere fra DetailWatch

Dagli' Brugsen lukker yderligere to butikker

Dagli’ Brugsen føjer yderligere to butikker i provinsen til listen over butikker, der skal lukkes i den kommende tid. I forvejen havde dagligvarekæden meddelt, at fire butikker lukkes.

Læs også

Relaterede