DetailWatch

Reitan-top får kritik efter udbetaling af milliardudbytte

Reitans norske ejere udtog sidste år et milliardudbytte, hvilket nu får fagforeningen LO til at rejse kritik af koncernen. Pengene kunne være brugt på billigere priser til forbrugerne, lyder det.

Det var blandt andet Ole Robert Reitan, der i 2021 fik glæde af et udbytte på 500 mio. norske kroner. | Foto: Ellen Gossner

2021 var en ren udbyttefest for den norske Reitan-top, der består af Odd Reitan og sønnerne Ole Robert og Magnus Reitan.

Ifølge Dagens Næringsliv hentede de tre ejere af koncernen sidste år 1,5 mia. norske kr i udbytte i selskabet, der blandt andet står bag Rema 1000-kæden – noget, der nu får fagforeningen Landsorganisationen i Norge (LO) til at ryste på hovedet:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs