DetailWatch

Først smuttede chefen – nu er donutkæde igen gået konkurs

I går kom det frem, at den adm. direktør og partner i Bronuts tog sine ting og smuttede fra den hypede donutkæde. I dag er selskabet gået konkurs igen.

Türker Alici (tv) og Ninos Oraha (th) stiftede donutkæden i 2019, men har det seneste halve år ikke været en del af Bronuts. | Foto: Stine Rasmussen/JPA

Problemerne har det seneste halve år stået i kø for donutkæden Bronuts, der i dag skriver endnu et kapitel i selskabets korte, men tumultariske historie.

I går tog adm. direktør og partner Selcuk Yildirim sine ting og gik med ordene: ”Efter mange søvnløse nætter må jeg indse, at jeg må kapitulere. Jeg er nedslået, og min første tanke er, at jeg aldrig skulle have stræbet efter denne udfordring.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs