Kosmetik-webshop lander lille i overskud i år med Løvens Hule-investering

Beauty Boosters fik for et halvt år siden en investering i DR-programmet Løvens Hule fra Mia Wagner og Christian Arnstedt. I 2021 kom virksomheden ud med et overskud på 444.000 kr.
Mia Wagner og Christian Arnstedt investerede i starten af 2021 samlet én mio. kr. i Beauty Boosters for hver 10 pct. af virksomheden. | Foto: Beauty Boosters/Pr
Mia Wagner og Christian Arnstedt investerede i starten af 2021 samlet én mio. kr. i Beauty Boosters for hver 10 pct. af virksomheden. | Foto: Beauty Boosters/Pr

Den tre år gamle kosmetikvirksomheden Beauty Boosters, der sælger skønhedsprodukter og tilbyder private kunder og virksomheder i København at få besøg af professionelle skønhedsbehandlere, kommer ud af 2021 med et overskud på 444.000 kr. i regnskabsåret 2021.

Virksomheden offentliggør hverken omsætningstal eller bruttofortjeneste, men ser på personaleomkostninger, er de steget fra 200.000 kr. i opstartsåret til i 2021 at være på 900.000 kr.

Iværksætterne bag virksomheden, Louise Bencard og Maria Refsgaard, modtog i seneste sæson af DR’s iværksætteriprogram Løvens Hule en investering på 500.000 fra hver Mia Wagner og Christian Arnstedt. De to investorer købte hver 10 pct. af virksomheden.

Investeringen og det overførte resultat får Beauty Boosters egenkapital til at lande på 1,6 mio. kr. mod et minus på 40.000 kr. i det forrige regnskab.

Vil gentænke branchen

Beauty Boosters er stiftet med målsætningen om at levere skønhedsbehandlinger direkte til døren. Det sker ved, at professionelle skønhedsbehandlere er tilknyttet virksomheden og derigennem kører ud og foretager skønhedsbehandlinger ved private kunder eller hos virksomheder.

Kosmetikvirksomheden sælger desuden kosmetiske produkter via sin egen webshop.

”Vi er godt i gang med at gentænke branchen og lette besværet for kunden. Samtidig skaber vi arbejde for en masse dygtige skønhedsartister, som brænder for deres fag som kreative, men ikke nødvendigvis for hele den administrative del af en forretning,” sagde Louise Bencard, medstifter og adm. direktør, i en pressemeddelelse i forbindelse med DR-programmets visning i starten af 2022.

Modeindustrien ser stort potentiale i liveshopping: ”Det dækker nyt behov”

Modefirma fortsætter vækstkurs med første millionoverskud siden 2015

Brødre solgte webshop for trecifret millionbeløb – nu har de forladt bestyrelsen

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også