Matas-topchef bliver ny næstformand i Tivolis bestyrelse

To nye navne er valgt ind i Tivolis bestyrelse på selskabets ordinære generalforsamling.
Gregers Wedell-Wedellsborg og Marie Nipper erstatter Ulla Brockenhuus-Schack og Mads Lebech i Tivolis bestyrelse | Foto: Stine Bidstrup/ERH
Gregers Wedell-Wedellsborg og Marie Nipper erstatter Ulla Brockenhuus-Schack og Mads Lebech i Tivolis bestyrelse | Foto: Stine Bidstrup/ERH
AF MARKETWIRE

Matas’ topchef, Gregers Wedell-Wedellsborg, er torsdag blevet valgt ind i bestyrelsen i Tivoli i forbindelse virksomhedens ordinære generalforsamling torsdag.

Ved det efterfølgende møde i bestyrelsen blev Matas-chefen valgt til næstformand, mens formanden fortsat er Tom Knutzen.

Det var ventet, at Matas-chefen ville komme om bord, efter han i marts officielt blev foreslået som nyt medlem.

Også Marie Nipper, der er direktør for Copenhagen Contemporary og ligeledes blev sat i spil til bestyrelsen i marts, blev valgt ind.

De to nye medlemmer erstatter Ulla Brockenhuus-Schack og Mads Lebech, der har siddet i den seks personer store bestyrelse siden 2009 og 2010.

Gregers Wedell-Wedellsborg har siden 2017 været adm. direktør for Matas og er tidligere koncerndirektør i Coop. Han sidder bl.a. i bestyrelsen for forlaget Gyldendal, hvor han er næstformand, samt Toms Gruppen.

Marie Nipper har siden 2018 stået i spidsen for Copenhagen Contemporary og sidder i bestyrelsen for bl.a. Bikubenfonden og Copenhagen Phil.

Tivolis direktion udgøres af adm. dir. Susanne Møch Koch og finansdirektør Martin Bakkegaard.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også