DetailWatch

Matas-topchef bliver ny næstformand i Tivolis bestyrelse

To nye navne er valgt ind i Tivolis bestyrelse på selskabets ordinære generalforsamling.

Gregers Wedell-Wedellsborg og Marie Nipper erstatter Ulla Brockenhuus-Schack og Mads Lebech i Tivolis bestyrelse | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Matas’ topchef, Gregers Wedell-Wedellsborg, er torsdag blevet valgt ind i bestyrelsen i Tivoli i forbindelse virksomhedens ordinære generalforsamling torsdag.

Ved det efterfølgende møde i bestyrelsen blev Matas-chefen valgt til næstformand, mens formanden fortsat er Tom Knutzen.

Det var ventet, at Matas-chefen ville komme om bord, efter han i marts officielt blev foreslået som nyt medlem.

Også Marie Nipper, der er direktør for Copenhagen Contemporary og ligeledes blev sat i spil til bestyrelsen i marts, blev valgt ind.

De to nye medlemmer erstatter Ulla Brockenhuus-Schack og Mads Lebech, der har siddet i den seks personer store bestyrelse siden 2009 og 2010.

Gregers Wedell-Wedellsborg har siden 2017 været adm. direktør for Matas og er tidligere koncerndirektør i Coop. Han sidder bl.a. i bestyrelsen for forlaget Gyldendal, hvor han er næstformand, samt Toms Gruppen.

Marie Nipper har siden 2018 stået i spidsen for Copenhagen Contemporary og sidder i bestyrelsen for bl.a. Bikubenfonden og Copenhagen Phil.

Tivolis direktion udgøres af adm. dir. Susanne Møch Koch og finansdirektør Martin Bakkegaard.

Mere fra DetailWatch

Læs også

Relaterede