DetailWatch

Mænd er overrepræsenteret i danske dagligvarekoncerners bestyrelser

Særligt Dagrofa halter, når det kommer til mere ligestilling i bestyrelsen.

Foto: PR / Dagrofa

Trods løfter om mere ligestilling er bestyrelserne i de store dagligvarekoncerner COOP, Salling Group og Dagrofa stadig overrepræsenteret af mænd. Det skriver Altinget.

De tre koncerner har alle aflagt løfter om, at kvinder skal udgøre mindst 40 pct. af bestyrelsen i de respektive koncerner, men Altinget kan i en opgørelse vise, at koncernerne ikke har levet op til målsætningen.

Særligt dagligvarekoncernen Dagrofa halter bagefter, viser mediets opgørelse – her er der nul kvinder at finde i selskabets bestyrelse.

I Coop er to ud af seks professionelle bestyrelsesmedlemmer kvinder, mens det gælder én ud af fem og altså 20 pct. hos Salling Group.

”I Dagrofa har vi sat et mål om at have minimum et kvindeligt medlem af bestyrelsen. Det er desværre ikke lykkedes endnu, men der arbejdes på det,” siger Jesper Lok, bestyrelsesformand i Dagrofa ApS, i et skriftligt svar til Altinget.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Inflationen fortsætter med at stige, men ikke på niveau med andre lande

Regeringen vil hæve aldersgrænse på tobak

Madspildsplatform ekspanderer til Storbritannien

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs