DetailWatch

Imerco-chef: "Der er en opbremsning p.t. og en stor usikkerhed blandt forbrugerne"

Krigen i Ukraine ser foreløbig ud til at have sat sig blandt forbrugerne, siger Frederik Brønnum. Han er adm. direktør i isenkræmmerkæden Imerco, der trods et rekordår i 2021 varsler usikkerhed i 2022.

Frederik Brønnum har været adm. direktør i Imerco siden 2013 og har været med på de seneste års økonomiske rutsjebanetur, hvor kæden så sent som i 2019 havde et underskud på knap 60 mio. kr., mens overskuddet i år lyder på 66,2 mio. kr. | Foto: Casper Holmenlund Christensen/ERH

Der skulle egentlig være glade dage i Imerco lige nu, efter den danske isenkræmmerkæde onsdag offentliggjorde et rekordregnskab med en omsætning, der rundede 1,5 mia. kr. og et overskud på bundlinjen på 66,2 mio. kr.

Men stigende råvare- og fragtpriser samt Ruslands invasion af Ukraine, der ser ud til at påvirke forbrugerne, lægger en dæmper på glæden netop nu og forventningerne til 2022, selvom Imerco har flere udvidelser i pipelinen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Brancheorganisation indbringer Wolt for konkurrencestyrelsen

Danmarks Restauranter og Caféer har bedt Konkurrencestyrelsen om at kigge Wolts kontrakter med restauranter efter i sømmene, fordi Wolt ifølge brancheforeningen sælger produkterne billigere online, end restauranterne kan i fysiske butikker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs