17 elever overtager Lidl i en uge

Som et led i udviklingen af Lidls elevuddannelse bliver en Lidl i Horsens i denne uge overtaget af 17 elever fra dagligvarekæden, der får det fulde ansvar over for driften i butikken.
17 elever har fået chancen for at styre en Lidl-butik i Horsens på egen hånd. | Foto: Pr
17 elever har fået chancen for at styre en Lidl-butik i Horsens på egen hånd. | Foto: Pr

Kunderne i en Lidl i Horsens vil i denne uge møde en masse nye og unge ansigter, når de handler i butikken.

Lidl-butikken har i et forsøg givet 17 elever fra kædens elevuddannelse muligheden for at styre driften i butikken i fem dage – helt alene.

Det skriver Lidl i en pressemeddelelse.

Forsøget varer fra den 15.-19. marts og er den ultimative test på elevernes 2-årige uddannelsesforløb. Forud for overtagelsen har eleverne forberedt sig sammen på skolen og planlagt aktiviteter og tiltag, som er fremlagt og godkendt af uddannelsescheferne på forhånd.

”Det har givet os et godt sammenhold at skulle være sammen om at planlægge og forberede overtagelsen af butikken. Vi har blandt andet et særtillæg i tilbudsavisen, hvor vi kører et mexicansk tema og flere gode tilbud, som kan inspirere til det billige aftensmåltid – supernem hverdag, kalder vi det,” siger den 21-årige elev Thea Nørgaard Eduardsen, der fungerer som butikschef i ugen.

Jens Stratmann, der er adm. direktør i Lidl Danmark, siger i pressemeddelelsen, at butikselever er et stort fokusområde for Lidl, og at dagligvarekæden gerne vil vise eleverne tillid og ansvar.

”Jeg er derfor også helt tryg ved at overlade butikken til vores elever og glæder mig til at følge deres arbejde i uge 11,” siger han.

Lidl åbnede sin elevuddannelse i 2011.

Wolt Market udvider med sin syvende lagerbutik

Coop bakker op om muligt tobaksforbud – men ønsker digital alderskontrol

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også